Boliglån

De fleste hjem lånekapital er afskrevet over 30 + år. Dette er den gennemsnitlige løbetid for et lån. Det beløb, du låner, bestemmer, hvor lang tid det tager. De månedlige betalinger for et hjem ansvarlig lånekapital er typisk højere end i et hjem egenkapital kreditlinje, men de har også lavere renter.

Mens renten for hjem egenkapital kreditlinje er normalt variabel, vil dine månedlige betalinger blive fastsat. Hvis alle andre aspekter er lige, vil du opdage, at dit hjem egenkapital linje kredit rente er højere end et boliglån’s, men at din månedlige betaling er mindre.

Home lånekapital og kreditlinjer har en mindre forskel i rente. Derfor, hvis du er på udkig efter en 5-årig periode, vil du betale lavere renter. Renten beregnes som en årlig procentdel af din lånesaldo. Home lånekapital er dyrere, hvis du betaler det tidligt.

Disse typer af lån er fælles for mange. Det er en god idé, før du kommer ind i denne type lån.

BankDirect.com rapporter 38% af boliglån ansøgere har en kredit score større end 620. 70% af disse låntagere tog et realkreditlån inden for seks måneder efter deres løsladelse fra college. Omkring 30% af de certificerede tog et realkreditlån inden for seks måneder. BankDirect.com rapporterer, at denne gennemsnitlige balance steg en smule i de sidste fire kvartaler. Det var den seneste er den fjerde i 2006. Dette kan skyldes stigende boligpriser eller yngre købere købe boliger på højere Horizon kreditlinjer. Home-ejerskab kan være økonomisk muligt, hvis du har god kredit og dit hjem er i god stand.

Nyere markedsundersøgelser af Rådet for Realkreditinstitutter på 2004 Industry Collections Market Research fandt, at lige under halvdelen af alle boliglån indehavere stadig foretage månedlige betalinger fem år efter at have købt et hus. De fleste mennesker, der oplever et fald i kredit eller har forbedret deres score efter at have taget ud boliglån vil tegne et andet realkreditlån til at gøre deres kredit stærkere. Dette kan give dem mulighed for at fortsætte med at foretage deres månedlige betalinger i nogle tilfælde.

Dagens hjem køber forventer ikke en gunstig lånerente. Renten er en procentdel, både ved lånets start og i slutningen. De simpelthen gætte på renten og er ofte overrasket over at opdage, at konventionelle lån tilbyder bedre priser end de nuværende hjem satser. En masse boligkøbere har ikke råd til at betale alle de afsluttende omkostninger, så de er tvunget til at få et lån, der er billigere.

Point eller oprindelsesgebyrer er gebyrer, der opkræves af den enhed eller person, der låner dig penge. Gebyrerne kan variere i størrelse. En typisk lånegebyr vil beløbe sig til mellem 1% og 3% afhængigt af hvor meget risiko långiveren tager. Gebyrer kan betales af provenuet af lånet eller finansieres. Når du tilføjer dem op og beregne den tid, det vil tage at tilbagebetale dit lån, bliver det dyrt.

Du kan også finde andre gebyrer i et hjem realkreditlån. De kaldes begrænser, eller barndom dimensionster. Disse er gebyrer långiveren kan tilføje til et lån. De forhindrer långiver at være i stand til at yde yderligere midler. De kan refinansieres eller udbetales, når lånet er godkendt. Du skal muligvis betale et gebyr på 8%, 1% eller 25%.

For mere sofistikerede lån, kan der være flere typer af gebyrer eller bare et gebyr. Oprindelsesgebyret, gebyret eller gebyret for at udbetale lånet eller gebyret for omstrukturering af lånet kan alle inkluderes. De fleste boliglån vil have nogle eller alle disse gebyrer.

Der er ingen lån overalt i verden uden nogle gebyrer eller afgifter. Men shopping for et lån betyder shopping for et lån, der er fri for eventuelle gebyrer.

Skriv kommentar