Find de bedste kvarterer i Phoenix Apartments

Det er vigtigt at tænke på det område, du skal bo i, når du er på udkig efter Phoenix lejligheder til leje. Dette gælder især, hvis du har børn. Familier skal være opmærksomme på sikkerheden, når de søger efter Phoenix lejligheder til leje. Du kan kigge rundt i området, før du beslutter dig for at flytte ind. Dette vil hjælpe dig med at sikre, at du ikke vil være på et usikkert sted.

Forældre fra alle dele af Arizona nyder de store kvarterer i Phoenix. Disse er de sikreste, mest familievenlige og mest respekterede kvarterer i Phoenix.

* Er rettet mod børn * blev valgt som den femte mest eftertragtede sted ved Money magazine * Byen vokser i indkomst og arbejdspladser * interne-ile Hadgar Park * større færdselsårer er tæt på dette område * mange lejligheder i denne region koster omkring $ 1000

Indstillinger for nabolaget

Der er mange muligheder for kvarterer. Uanset om du er en enlig mor på udkig efter en lejlighed, der er kæledyrsvenlig, eller en familie med børn, er der masser af muligheder. Shopping, restauranter, nystartede virksomheder og andre faciliteter er alle tilgængelige i den østlige ende af de 59, som strækker sig topractice Ave. Multi-familie lejlighed bygherrer er begyndt at bygge lejligheder der. Du kan finde multi-familie lejligheder i fantastiske steder, hvis du har råd til at leve på praksis Ave.

Skovene/Bowntown

Dette kvarter er et fantastisk sted at bo i, lige midt i travle byliv. Det giver også mange andre fordele. Woodlands ligger centralt i Phoenix og det sydlige centrale Phoenix. Denne placering giver dig mulighed for at nyde det bedste fra både byen og forstæderne. Det er tæt på shopping, men også et godt sted for børn at vokse op. Woodlands ligger i et sikkert kvarter og tæt på Scottsdale, hvor du kan lave mere varige minder.

Yorba Linda/Scottsdale

Patruljevej, mellemting og Urance rd er nogle af kvartererne. Disse lejligheder er perfekte til familier, der leder efter et sted at ringe hjem i et sikkert, familievenligt område. Det midterste næseområde er fantastisk til familier, men det er også godt for dem, der arbejder i området. Der er mange fantastiske detailområder i nærheden og lejligheder, der er overkommelige. Officers Proverbial Club er et familievenligt kvarter med en af de laveste tomgangsrater i området. Dette ville gøre det til et godt valg for dig og din familie. Der er mange store kvarterer i Phoenix, som du kan overveje, når de søger at leje lejligheder i byen. Du kan finde lejlighed samfund i downtown Phoenix samt i den nordlige ende. Dette kvarter er i øjeblikket skifter fra at være et downtown område til at blive en forstad.

Arizona har mange gode muligheder, så du er sikker på at finde den rigtige lejlighed til dig. Uanset hvor du bor, Arizona tilbyder mange forskellige typer af lejligheder. Med de store kvarterer i Phoenix er det nemt at finde den perfekte lejlighed til dig.

Skriv kommentar