Hvorfornaroon Singles Holidays?

Malaysias smukke ø-stat Malaysia er et paradis for rejsende, og en endnu større destination for singler. En af de bedste grunde til at besøge Malaysia er for de mange forskellige singler ferie til rådighed.

Lad dig ikke narre til at tro, at Malaysia er bare en strand feriemål! Når du har været rundt på øerne længe nok til at få en fornemmelse for det utal af kulturer i Malaysia (bare rolig, det er helt sikkert at drikke vandet!), Får du fat i Malaysias fascinerende kultur. I mange tilfælde er malaysisk mad perfektion.

For mad nybegynder, prøv en lækker plade af rij kurser (en skrællet rabarber salat krydret med salt og peber). Eller prøv congee (små risnudler serveret som en varm skål). Forlad ikke Malaysia uden at opleve en ægte malaysisk varm gryde med røreyngel (braiseret kylling skål). Hjemlandet er stolt af sin multikulturelle arv, og dette afspejles vidunderligt i smagene, krydderierne og madopskrifterne på retterne.

Malaysisk køkken har fået en masse international opmærksomhed, og det fortjener din opmærksomhed også. Her er en liste over nemme at følge madanbefalinger:

1. Ton Sai (Grillet svinekød)

Hvad gør denne singaporeanske skål så anderledes end andre singaporeanere? Det bruger en unik blanding af krydderier og kokosmælk. Grisene koges til det punkt, hvor deres kød bliver meget ømt, og deres fedtindhold stiger. Hvis du er bekendt med torchlries, det er ens, men ikke så rig på fedt.

2. Satay (Sc Oksekød)

Der er tre sorter af satay. Traditionelle singaporeanere som Ottakan (en bøf lavet af grillet kød af okse, kylling eller and), Bogori (lavet af rejer) eller Lohit (flyvninger af mørbrad). Nogle turister foretrækker begyndere ‘version af satay, anchita tilføje lidt ghee ost, fortykningsmiddel og bhaji. Uanset hvor du bor, bør du ikke bekymre dig om den type satay, du vil blive serveret.

3. Jolai (citrongræs)

Hvad gør Jolai en tipple er brugen af Citrongræs. Alderen tamarinds fik en chefplads i Jolai, som er malet og lavet til bold supplerer ristede jordnødder og serveres i balloner. Vulkanerne på Mount Agung gør en fantastisk udsigt, og for den sande foodie er de et must at prøve.

4. Kueh Lapis (en fyrig dessert)

Top tip: Det er et must at prøve en skål kueh lapis, hvis du rejser i Singapore. De velsmagende godbidder er et eventyr i sig selv, og værd at 80 Yuan note til 30 stykker.

5. Satay Rice Drinks (Satay Te)

Hvis det er godt nok til Gud, er det godt nok for mig! Tempofyldt og fremefter, kedlen udstationeret på toppen af tårnet i restauranten er snart fyldt med dampende bouillon og drønede med en stor skefuld åh min Gud, det var godt! Bare ikke forvente, at min te at være billigt.

6. Chaayash Sambal (Gadewadi grundlagt af et indiansk ægtepar)

Beliggende i forstæderne til Singapore, er dette indiske tempel som en massiv stue med Buddha-figurer på væggen og i loftet. Ærgerligt maden her ikke er så god. Heldigvis er der en Haji Ali beliggende lige lidt nede ad vejen. Det er alt for eftertragtet. Du bør også besøge den lille Muddawitta landsby også.

7. Singapore Krokodille Farm (Mannington)

Jeg fik mulighed for at besøge gården (Mackington gårde, Singapore 6 slag og alle) omkring en uge siden. Det var fascinerende. Gården handler om dyrebeskyttelse, og de har et fristed for at læse mere om deres avl og håndtering af husdyr. Efter at have gået gennem de multi-level græsarealer, for at lugte de forskellige aroma af forskellige dyr og deres atmosfærer. Forestil dig at se Kongen af Thailand der giver offentlige erklæringer i chat og teater.

8. Pasir Rishment (Hill station)

Det er den mest hellige bakkestation i Singapore. På tværs af de 8 kilometer høje, bakken udvej er en fest for øjnene. Hvis dit budget tillader det, er det at gå op på toppen af bakken en oplevelse, du ikke må gå glip af. Du får se søens fulde skønhed fra toppen af bakkestationen.

9. Jurong Fuglepark

Hvis du er interesseret i at se en stor fugl, er dette stedet for dig. I løbet af weekenden er stedet pakket, etablerer fuglens tilstedeværelse og får dit eget billede taget med en godt fjerven.

10.

Skriv kommentar