Trådløs sikkerhed: Sprængning af koden

Teknologien bag din trådløse router er yderst attraktiv. Det giver rettigheder til fjernadgang til dataudsendelse. Måske vil du dele dit trådløse netværk med andre, eller måske har du et hotspot på dit kontor. Det er ligegyldigt, hvad det kan være, du har brug for at vide, hvordan du kan få adgang til konfigurationssiden for at ændre din SSID eller krypteringstype.

Det tager kun sekunder at finde ud af, hvordan din netværkssikkerhed er brudt, når du har adgang til siden. Standardnetværkstyperne, som alle er standard i standardroutersoftwaren, kan ses. Når du er i stand til at ændre dette til din smag, kan du eksperimentere med andre muligheder for at opnå forskellige resultater. Du kan endda ændre standardindstillingerne til at være strengere, hvis du føler, at de er for generøse.

Gå på opdagelse i konfigurationssiderne

SSID’et er tjenestesæt-id’et. Tabellerne nær toppen giver dig mulighed for at se alle tilsluttede trådløse netværksenheder. Klik på linket for at få vist detaljer om hver forbindelse, f.eks.

Konfigurationssiden viser, at der mangler tre tal. Det er sandsynligvis admin ID og adgangskode. Disse to numre vil blive brugt til at identificere netværk, der har fået adgang til din router. Hvis det netværk, du vil oprette forbindelse til, er blevet tilføjet den hvide liste, skal du blot vælge det i menuen til venstre på konfigurationssiden. Login-skærmen vil se identisk med den for hvide lister ved at klikke på ikonet for netværksforbindelserne.

Hvis du klikker på et ikon for netværksforbindelser, vises nøjagtig den samme loginskærm som den, der bruges til at lave hvidlisten.

Hent kontooplysninger

Du kan opdele ukrypterede Wi Fi-netværk på to måder. Disse er kendt som “pick-and choose angreb” og “folk angreb.” Folk vil bede dig om at gentage din Wi-Fi-adgangskode eller bede dig om det igen.

Kryptering og godkendelse kan hjælpe dig med at undgå at blive angrebet af andre.

Sikkerhedsprotokoller

3GPP understøtter 12 forskellige sikkerhedsprotokoller med to nye tilføjelser til denne generation. 3GPP anvender avancerede krypteringsteknologier. 3GPP bruger nøglebaseret kryptering, den mest sikre type kryptering. Der findes næsten 40 typer adgangskontrolteknologi og mange kombinationer og kombinationer af alfanumeriske symboler, tal og tegn.

Kryptografisk baseret vil også blive brugt til de automatiske nøgler på routeren. Der findes flere typer kryptering, som routere bruger. Forbindelseskrypteringsteknologien, en af de nyere teknologier, er en. Asymmetrisk kryptering og meddelelsesintegritet er de to andre typer kryptering.

Kryptering bruges til at sikre brugernes sikkerhed på et offentligt netværk. De kan få adgang til det fra flere computere. De vil ikke være i stand til at se hinanden, men de kan kommunikere gennem netværket uden at bekymre sig.

Indstil routerens krypteringshastighed til samme niveau som hjemmenetværket. Du bør indstille din routers krypteringshastighed til 10 gange så høj som din hjemmerouter. Hvis du ikke sender en ti minutters sms, kan ingen se dine oplysninger og kommunikere med dig.

Techie Now tilbyder kvalificerede teknikere til at hjælpe med din computer, netværk, sikkerhed og andre problemer. De kan reducere dine sikkerhedsrisici og skabe et sikkert netværksmiljø. De tilbyder en bred vifte af internetsikkerhedsprodukter, der beskytter dit system. Siden 1998 har vi hjulpet vores kunder med at beskytte deres netværk, computere og privatliv.

Skriv kommentar