Undervisning Klaver – De første fem regler, som alle bør vide

Du er nødt til at bruge din hjerne, din hjerne og din hånd til at lære, hvordan klaveret spilles. Du finder ikke nogen bog, lærer, computer eller brugsanvisning, der hjælper dig med at komme igennem dette. Men ved at følge five easy-reglerne nedenfor kan du hurtigt og nemt lære at spille.

Regel #1 – Praksis, Praksis og Praksis-

Praksis er den bedste form for praksis. Øvelse er den bedste måde at opnå resultater på, uanset hvem du taler med. Du vil blive en bedre pianist, hvis du træner meget. Jeg kan godt lide at tænke på mig selv som starteren på et team af golfspillere, og den ene i begyndelsen er starteren.

Regel #2 – Brug først en metode.

I stedet for at lære at spille klaver ved øret ved at forsøge at spille Mozart, Bach, eller andre berømte komponister, der er for svært for dig ung eller nybegynder, lære at spille klassiske stykker, der kan nydes af alle.

Det er vigtigt at efterligne den originale sang og ikke at bruge en anden. Det andet koncept er kendskab og komfort med musik, Etudes og whipshops.

Regel #3 – Forbered dig på at forstå ThatFinish

Når du er fortrolig med musikken, vil du være i stand til at skabe noget nyt. Med andre ord skaber forbedring noget nyt. Du ønsker at gøre noget fra bunden ved hjælp af dine musikalske færdigheder.

Regel #4- Lær at improvisere-

Regel #4 er nøglen til at lære improvisation. Som alle færdigheder kræver det øvelse, tålmodighed og tid at lære at improvisere. Disse regler kan anvendes på enhver form for musik.

Tag lektioner og praksis så meget som muligt for at lære at spille klaver ved øret. Du vil være i stand til at bruge dynamiske lytteteknikker, når du øver dig i dette. Det kan være svært at lytte til musik. Tag stykket med begge hænder og begynde at lytte til lydene. Du kan høre musikken sammen, hvis du lytter opmærksomt. Hvis I spiller hænder sammen, vil I høre forskellige lyde.

Du kan lære at spille klaver alene ved hjælp af et stykke papir, en blyant og et stopur. Placer stopuret ved siden af klaveret og sæt dig ned. Spil med og tæl højt, men stop ikke din metronom. Dette kan gentages igen og igen, hvor musikken læses, mens du går. Når du har melodien nede, kan du se, hvor lang tid det tager at spille stykket med metronomen slukket. Dernæst skal du markere nøglen, hvor musikken blev skrevet med en blyant. Dette bør gentages igen og igen, indtil du mestrer den første bar. Du bør altid bruge blyanten, hvis du har problemer med en bestemt bar. Du kan improvisere ved at øve et stykke gentagne gange.

Tag en solo for at lære at improvisere. Du kan øve dette ved at begynde med akkorder og opbygge op til dine egne riffs. For at få følelsen af stykket, skal du bruge akkorder med nogle note-bøjning. Dette vil gøre det nemt at tilføje noter, hvis du kender det grundlæggende.

Husk, at der ikke er nogen regler for at lære at improvisere. Dette er ikke en disciplineret kunstform. Du kan bruge de melodier, mønstre og teknikker, du ønsker. Du kan altid improvisere. Disse retningslinjer kan hjælpe dig med at improvisere.

Tænk ikke på akkorder eller noter som forskellige enheder. Det er ikke nogen god ide. I stedet se på dem som en helhed og finde de dele, der supplerer hinanden. Du kan forbinde forskellige noter for at oprette et grundlæggende kontrolelement.

Nøglen til at improvisere godt er rytme. Du vil sandsynligvis være i stand til at improvisere, mens du spiller et sæt akkorder. Du er sandsynligvis OK, hvis du kan improvisere og synge en melodi, mens du spiller et sæt akkorder.

Start med labyrint mir teasere. Disse kan bruges over din yndlingssang. Store trommeslagere og guitarister kan gøre dette ved at spille på deres trommer. Det er et godt sted at starte. Det ligner beginninguddzune, men med yderligere note mønstre.

Improvisation kan være så simpelt som et spørgsmål om teknik. Du kan skabe fantastiske lyde ved at kombinere dynamik, artikulation og tekstur. En port er et nøgleelement, der kan hjælpe dig med at oprette bestemte lyde.

Skriv kommentar